вторник, 22 март 2022 г.

ТИ ЕЙЧ БИ ДИСТРИБЮШЪН ООД ПОЕМА ДИСТРИБУЦИЯТА НА ИНСЕКТИЦИДИ НА НЕМСКАТА ФИРМА AEROXON

 Aerona препарати против насекоми от Aeroxon/ германия

Фирма THB Distribution вече е официален вносител и дистрибутор на продуките на немското предприятие Fr. Kaiser GmbH. От своя страна фирма Fr. Kaiser GmbH е основател на известната специализирана фирма за производство на инсектициди под името Aeroxon Insect Control GmbH. С тази стъпка, дистрибуционната компания следва мисията си - да предоставя на своите клиенти качествени и екологични продукти за дома. 

Aeroxon Insect Control GmbH, базирана във Вайблинген близо до Щутгарт, произвежда вече повече от 100 години екологични и ефективни инсектициди.

Днес гамата на немската фирма се състои от повече от 30 продукта за борба с летящи и пълзящи насекоми. Иновации като Aeroxon примамка за хранителен молец и Aeroxon примамка за прозорец срещу мухи, могат да бъдат намерени заедно с класически продукти като мухоловките.

Новите продукти се разработват във фирмата и се тестват от независими изследователски институти. Основният фокус е безопасното и ефективно използване на продуктите. Множество награди от Ökotest, Woolmark или еко-етикета „Blue Angel“, както и високото ниво на лоялност на потребителите доказват успеха на тази философия. През 2019 Aeroxon отново е водеща марка на германския ритейл пазар (източник: Инсектициди за домакинството на Nielsen Германия 2019 г., данни за продажбите Германия 2019 г.).

Днес този среден семеен бизнес се управлява от Томас Ъпдайк, правнук на първоначалния основател. Благодарение на значителни инвестиции в производствената технология и в областта на изследванията, компанията Aeroxon Insect Control GmbH е много добре подготвена за всякакви предизвикателства, които може да има в бъдеще.

Компанията Aeroxon Insect Control GmbH във Вайблинген е сертифицирана в съответствие със стандартите ISO 9001 за системи за управление на качеството. 

Продуктите на Aeroxon ще бъдат налични през новия сезон в България под бранда "Aerona".  

За повече информация и поръчки: 

https://www.thbd-bg.com/index.php/insekticidi/aerona/manufacturer/fr-kaiser-gmbh

Aerona Bulgaria

Няма коментари:

Публикуване на коментар