четвъртък, 1 септември 2016 г.

LotusGrill барбекю на дървени въглища за всички сезони. Правете барбекю в кухнята, на терасата, на плажа, на планина, на къмпинг и където и когато пожелаете!

Вкусни, нежни и сочни стекове от свинско месо с люти чушки и сладки домати чери на LotusGrill XL. Вижте подробния снимков материал по приготвяне на вкусно барбекю и кулинарните тайни на #LotusGrill! Приятен апетит! 
1. Ако правите барбекю на открито, добавете към въглищата малко сухи дърва – така месото ще бъде повече ароматно и вкусно;
2. Ако върху вътрешния съд поставите обикновено алуминиево фолио, то след изпичане на месото може да го измиете много по-лесно, само за 5 м...
Вижте повече

Няма коментари:

Публикуване на коментар