понеделник, 22 септември 2014 г.

Препарати против молци


Молците са летящи насекоми, които увреждат нашите любими дрехи. Най активно е тяхното нашествие през пролетния и есенния сезон, което съвпада със сезоннта смяна на дрехите.
Молците увреждат непоправимо дрехите и затова защитата от молци е от първостепенна важност при съхранението на дрехи. За тази цел е небходимо да се изплзват препарати против молци. Съществуват различни препарати за защита от молци, като най ефективни са тези които съдържат активно действащо вещество. Разрешените активно действащи вещества се контролират от Министерството на здравеопазването и затова препаратите против молци са под регистрационен режим. Това означава, че не трябва да се употребяват препарати, които не се регестрирани, тъй като това може да е опасно за Вашето здраве. Например най-новите изследвания показват, че един от най-старите препарати за защита от молци с нафталин проявява канцерогенно действие и вече е забранен за употреба. Затова при закупуване на препарати против молци внимавайте, дали на опаковките е посочено, че препаратите са регистрирани. Формата на препаратите за борба с молците е различна: аерозол, гел, или ленти напоени с активно вещество. Най бързо отстраняването на молците се извършва с аерозол и то когато молците са в голямо количество. Гелът и таблетките за молци са по-скоро за превантивна защита, но са много ефикасни и предпочитани заради лесната им и безопасна употреба.. Предлагат се и различни натурални средства за защита от молци, като лавандула и кедър. Все пак трябва да се има в предвид че натуралните средства само отблъскват молците, без да ги унищожават.
Предлагам Ви онлайн магазин с качествени препарати против молци: http://www.thbd-online.com/bg/молци.html от където може да си поръчате утвърдени и регистрирани препарати.

Защитете надеждно вашите дрехите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар