сряда, 1 октомври 2014 г.

Препарати за съдомиялна машина| Heitmann | Claro

 022003960022031700220542

 



Най- често употребяваните препарати за съдомиялни машини са таблетките за почистване на съдомиялните машини. Поради лесната им употреба и точната дозировка това са най-продаваните артикули в тази група. Налице са многообразие от таблетки като броят на фазите, а с това и функциите на почистване са от 2 фазни до 12 фазни таблетки за съдомиялна машина. Не винаги броят на фазите обаче отговаря на качеството на таблетките и с това често някой от фирмите спекулират. Затова много от водещите производители пуснаха на пазара таблетки “all in one”, с което се предполага, че надпреварата в броя на фазите ще отмине и фирмите производители ще се фокусират върху ефикастността на почистване.
Друга възможност за почистване на съдовете в миялната машина предлагат праховете за съдомиялна машина. Тук също се срещат прахове с няколко фази, най-често 2-ве или 3-фази, но многообразието далеч не е такова, както при таблетките. Измиването на съдовете с прах излиза по-принцип по-изгодно, но само ако се спазва точната указана дозировка, което не винаги се спазва от потребителите. Освен таблетки и прах в повечето случаи миялната машина се нуждае и от сол за съдомиялни машини, която спомага за качественото почистване на съдовете. След продължителна работа машите за миене на съдове се нуждаят и от почистване, най- често от варовик. За това за целта е необходимо да се използват препарати против варовик, като честота на тяхната употреба зависи от степента на твърдост на използваната вода. В последно време като измиваш агент се използват и гелове за съдомиялни машини, но поради все още по-високата им цена употребата им е на ниско ниво.
Новите изисквания към почистващите препарати налага и все повече ще налага използване на екологични препарати за измиване на съдове. Към момента цените на тези препарати е по-висока от останалите но тенденцията за тяхната употреба поради завишените изисквания към производителите ще се засилва. Всички тези препарати за съдомиялни машини може да намерите под марките Heitmann и Claro на следния адрес: http://www.thbd-online.com/bg/препарати-за-съдомиялна-машина.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар