събота, 25 октомври 2014 г.

Защита от влага и намокряне на вашите дрехи? Възможно ли е това и как да го направим? Вече има решение - серия Impragnol импрегнатори за кожа и текстил от лидера в Германия фирма Brauns- Heitmann!
Серията импрегнатори Impragnol  защитава дрехи от кожа и от текстил както и специалните спортни и туристически екипировки. Импрегнаторите са особено подходящи и за защита от намокряне на облекла и екипировки на рибари и ловци. Impragnol препаратите за защита от влага и намокряне ви предпазват както от дъжда, а така също и мокрия сняг и така може дълго да се наслаждавате на любимите Ви зимни спортове- ски, туризъм, лов.
След импрегниране на дрехите си с цел запазване на защитния им импрегниращ слой може да ги перете с  Imprägnol специален препарат за пране на функционално облекло за спорт и къмпинг който запазва защитата от влага и намокряне.
Купете сега всички тези полезни за Вас продукти





директно от онлайн магазина на вносителя за България - Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД- www.tophomebrands.com  и вземете  своя подарък - Simplicol All in One кафява текстилна боя

Няма коментари:

Публикуване на коментар