понеделник, 22 август 2022 г.

Aerona капан за хранителни молци, 2 бр

 Аерона лепящ капан с примамка за хранителни молци

  • Лепящ капан без мирис със сексуален атрактант (феромон)
  • Улавя индийски брашнен молец (хранителен молец)
  • За използване в кухни или други складови помещения
  • или за всяка стая

Лепящ капан без мирис със сексуален атрактант (феромон) за улавяне на хранителни молци. Тези молци се срещат в ядки, зърнени храни, бисквити, шоколад, чай, брашно, ориз, храна за домашни любимци, храна за диви птици и други сухи храни.

Режим на действие:
Сексуалният атрактант (феромон), включен в лепилото, привлича мъжките молци към повърхността на лепилото, където те са здраво уловени. Така цикълът на размножаване се прекъсва и рискът от всяка нова инвазия се намалява. Aerona е лесен за използване и без мирис.

Активна съставка:
Z,E-Tetradeca-9,12-dienylacetat 0,286 g/kg

Инструкции за употреба:
Отворете пликчето с ножица и извадете един капан. Отбележете датата на смяна на капана (след 6 седмици). Вторият капан може да остане вътре в отворената торбичка, без да се нарушава неговата ефективност (залепващата повърхност с атрактант е безопасно покрита от бялата защитна хартия).
Отстранете червената защитна лента от задната страна на капана, за да разкриете линията на лепилото, която фиксира капана на предвиденото му място. Използвайте един капан на килер/шкаф.
Отстранете предната защитна хартия. Сексуална примамка (феромонът) е включена в лепилото, така че капанът след това е активен.

Капанът за хранителни молци трябва да се смени, когато е необходимо или най-късно след 6 седмици.






Няма коментари:

Публикуване на коментар