сряда, 17 август 2022 г.

Heitmann Pure почистващи препарати- Топ марка за 2022 година в Германия

 

НОВОСТИ


Здравейте,

Бързаме да споделим с вас новите постижения на HEITMANN purе от фирма Brauns Heitmann. Вярваме, че тази информация може да ви помогне за по-успешни продажби на серията, както и на еко/био продукти изобщо.

Четири продукта от HEITMANN pure бяха наградени от немското списание Lebensmittel Zeitung на www.Topmarke.de в категория универсални почистващи препарати.

🌿 Добрите новини обаче не спират до тук:

Според потребителско проучване на GfK, броят на потребителите на устойчиви продукти, все повече нараства. Трендът в Германия върви към използване на устойчиви продукти: 86% от младите хора (18 – 44 г) са готови да плащат повече за продукти с устойчиви опаковки. 60% от тях купуват възможно най-често екологични продукти.

Така отговаряйки на нуждите на своите клиенти, Brauns Heitmann постига 18% увеличение на оборота на HEITMANN pure за тази година в сравнение с предходната.

Кои са 6-те ключови предимства на HEITMANN pure за успешни продажби?
  1. Внимателно подбрани само обмислени, чисти съставки
  2. Високо качество на съставките
  3. Лесна употреба - универсално и просто приложение
  4. Вдъхновени от природата, с природосъобразни съставки
  5. Чисти - само с една или две съставки
  6. Доказана ефективност на бранда HEITMANN
И още... 🌿 опаковките на продуктите са от 95% отпадъчна рециклирана хартия или материал, съдържащ рециклат. Може да прочетете повече за това, тук.
Климатично неутрални продукти

Един продукт е климатично неутрален, когато CO2-емисиите на продукта биват компенсирани чрез подкрепа на сертифициран проект за защита на климата.

Brauns Heitmann работи в тясно сътрудничество с лидера на европейския пазар - ClimatePartner. Тази организация изпълнява проекти за опазване на климата по целия свят, за подобряване условията на живот на хората, животните и растенията. Кои два проекта подкрепя Brauns Heitmann, прочетете тук.

Устойчиви продукти - Устойчиви клиенти - Устойчиви продажби
🌿🌿🌿

Ако желаете да получите, представената ви информация в презентационен файл за вашите клиенти, свържете се с нас и ние ще ви я изпратим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар